Hilde De Moor

Over Hilde

Mijn naam is Hilde, gediplomeerd massagetherapeut.

Ik werkte 20 jaar als verpleegkundige. Zorgen voor anderen speelde altijd een grote rol in mijn leven.

Al van bij de eerste massage cursus werden masseren en ander lichaamswerk een passie…
Daarna volgde ik tal van andere opleidingen, onder andere Ayurvedische massage en Chinese hoofdmassage, Holistische massage, Holistic pulsing, Heppie massage, Zorgmassage, Aromazorg, Klankmassage en Lomi Lomi bodywork.

In 2021-2022 werd ik ingewijd in Reiki I en II, volgens het Usui System for Natural Healing.
Je kan bij mij terecht voor een Reiki Healing sessie. Lees meer over Reiki.

Bekijk mijn volledige aanbod en behandelingen.

 

Over de praktijk Zacht Zorgende Kracht

In 2019 startte ik mijn eigen praktijk ‘Zacht Zorgende Kracht’ met focus op diepe relaxatie en ontspanning wat leidt naar meer balans en harmonie.
Je fysieke en psychische lichaam evenals je emotionele en spirituele leven zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden – mijn holistische aanpak richt zich op jouw volledige persoon.

Er is tijd en ruimte voor jou, je mag jezelf zijn, zonder oordeel. Ik maak verbinding met jou en onder mijn handen kan je je helemaal ontspannen.
Wil je eens ventileren, heb je nood aan een goed gesprek of een ontspannende babbel? Dat kan. Maar evengoed werken we tijdens de behandeling of sessie in stilte, ik volg wat jij aangeeft.

Zorgen voor jezelf is de sleutel tot een gelukkig en gezond leven. Je laten masseren helpt je om te ontspannen, te herstellen en te helen. Het brengt rust in je hoofd en geeft energie. Spanning maakt plaats voor welbehagen, je komt meer in je kracht te staan en gaat bewuster leven.

Ik masseer vanuit het hart, met passie, liefde en toewijding.

Bij Zacht Zorgende Kracht ben je in goede handen!

Contacteer me voor meer info of om een afspraak te maken.