Hilde De Moor

Wie ben ik?

Ik ben Hilde, massagetherapeut. Lichaamswerk is mijn passie.

Als kind was ik een flapuit en spring-in-‘t-veld, doorzetter en soms een beetje eigenzinnig, maar evengoed zeer verlegen. Al van jongs af zocht ik nabijheid en lichaamscontact, voelde ik de behoefte om aan iemands zijde te staan. Ik studeerde voor verpleegster, vond werk en ondertussen leefde ik mijn leven: je trouwt, krijgt kinderen, je verliest jezelf een beetje in alle rollen en in het rad van het dagelijkse leven. Mijn hart werd gebroken, je treurt, heelt en herbegint. Ook ik heb brokken gemaakt, uit disconnectie met mezelf. Maar tegelijk geloof ik dat wat en wie er in ons leven komt, precies is wat we op dat ogenblijk nodig hebben om de reis naar binnen te maken, om jezelf weer terug te vinden en een stukje verder op je pad te staan.

Ik omarm de veranderingen in mijn leven. In alle fasen, van extase tot lijden, van vreugde tot rouw, doorheen al deze emoties vindt heling plaats. We zijn allen op weg op ons eigenste pad om steeds meer te worden wie we in wezen zijn.

Dat aanraken, voelen en nabijheid een krachtig, helend effect hebben, heb ik aan den lijve ondervonden tijdens mijn persoonlijke zoek- en groeitocht. Mijn passie en liefde voor massage werden zo een heel belangrijk deel van mijn leven. Ik dank de vele verbindende en inspirerende mensen die ik in tal van opleidingen en op mijn pad heb ontmoet. .

Iedereen heeft schaduwkanten, trauma’s, triggers, verwezenlijkingen, teleurstellingen en dromen. Al deze bewuste en onbewuste trauma’s, die we soms al een heel leven meedragen, bepalen ons dagelijks handelen en hoe we ons gedragen in relatie met anderen en onszelf. Maar beschrijven wie je bent, waar je voor staat en wat je bezielt, is soms te groot voor woorden. Ik help jou graag dicht bij jezelf te komen, contact te maken met jouw lichaam en geest en zo jouw innerlijke balans te kunnen herstellen. Lichaamswerk helpt jou naar binnen te keren en bewust te worden van beperkende gedachten, patronen, overtuigingen en blokkades en om gaandeweg deze vastgeroeste, nog te helen stukjes achter jou te laten.

 

Dankbaar voor het leven in al zijn facetten

Door liefdevolle en energetische massage, sta ik je bewust in alle rust, zachtheid en veiligheid bij op je pad van heling en persoonlijke groei. Of je mag en kan gewoon diep relaxen en genieten van een heerlijke massage . Tijdens de behandelingen raak ik aan, verbindt mij en ben ik aanwezig vanuit liefde voor mezelf, anderen en alles wat is. Aanraken vanuit liefde wordt in liefde ontvangen.

Het is een zegen om met mensen in verbinding te gaan en vanuit rust en stilte verzachting te mogen ervaren. Ik inspireer je graag, deel graag mijn innerlijke vreugde en moedig jou aan om plezier, liefde en geluk te vinden in alles wat je doet, om te kunnen genieten van de kleine momenten.

Take time to make your soul happy!

 …ontspanning – gewoon relaxen – rust in je hoofd – stress release – angst release – body and soul – veerkracht – groei – bewuster leven – voelen – aandacht –  Immuniteitsboost – ruimte voor welbehagen – energie – levenskracht  – authenticiteit – balans -verlichting – essentie – zonder oordeel – zonder verhaal – veilig – fluisteringen van het hart – harmonie – mild – healing touch – adem – rust – diepe relaxatie – in the present – in verbinding – ondersteuning – zelfzorg – zelfheling  – liefdevol…

 

Gevolgde opleidingen:

Chinese hoofdmassage – Ayurvedische lichaams- en hoofdmassage, Holistische lichaams-,  hoofd- en voetmassage,  Holistic Pulsing, Heppie Massage, Zorgmassage, Aromazorg, Klankmassage, Lomi Lomi bodywork.

Inwijding Reiki I en Reiki II

 

Bij Zacht Zorgende Kracht ben je in goede handen.

Bekijk mijn volledige aanbod en behandelingen.

Contacteer me voor meer info of om een afspraak te maken.