Lomi Lomi Massage

Aloha

Lomi Lomi is een van de oudste en meest helende vormen van massage en vindt zijn oorsprong in de traditionele Hawaiiaanse cultuur. Het woord ‘Lomi‘ betekent drukken, kneden, wrijven en wordt verdubbeld om de betekenis ervan nog krachtiger te maken. Deze massage, ook wel ‘Loving Hands’ massage genoemd, is een heel bijzondere en liefdevolle massage waar intentie, verbinding en kracht in zachtheid centraal staan.  

Lomi Lomi  is een zalige full body massage, uitgevoerd met handen en onderarmen in lange vloeiende bewegingen over het hele lichaam. Dat vertaalt zich in zachte, ritmische golfbewegingen in het lichaam van de ontvanger. Tijdens deze unieke massage ga je in liefdevolle verbinding met jezelf. 

Je kan gaan voelen wat je nodig hebt, wat er in je leeft en gaat op zoek naar wat je in balans brengt. Je kan diepe ontspanning en innerlijke rust ervaren, bepaalde inzichten krijgen of je bewust worden van situaties en overtuigingen die je beperken. Emoties kunnen zich tonen en misschien kan je ze loslaten… Je kan spiritualiteit beleven of een magisch moment van heling. 

Tijdens de massage wordt de natuurlijke energiestroom gestimuleerd en dit heeft een herstellend effect op jouw levenskracht. 

Na de massage kan je een gevoel van heelheid, meer ruimte en bevrijding ervaren. 

Verloop van een
Lomi Lomi massage  

De behandeling duurt ongeveer 120 min waarvan 90 min massage in een veilige, warme ruimte met respect voor je hele zijn. 

Voorafgaand aan de massage hebben we een gesprek om af te stemmen op jouw intentie. Een intentie uitspreken is een heel fijne energie. Het mag NU stromen, het mag hier en nu zonder oordeel, los van alle overtuigingen. 

Tijdens de massage zullen mijn handen en onderarmen in vloeiende, ritmische bewegingen over jouw hele lichaam bewegen. Verschillende delen van jouw lichaam worden tegelijkertijd gemasseerd om je hele lichaam te kunnen ontspannen. Langzame en snelle bewegingen wisselen af om je lichaam uit te nodigen de emotie die opgeslagen zit in jouw cellen los te laten. 

Om de stroken en de bewegingen zo vloeiend en ritmisch mogelijk te maken en de flow van de massage te garanderen, worden je intieme delen afgedekt met een sarong . 

Na de massage maak ik graag tijd om nog even rustig na te praten als je wenst. Een verfrissend sapje en water staan voor je klaar. 

Bekijk de tarieven en cadeaubon.